MINIMUM 30 PERSONER
Forret |
|
VARMRØGET LAKS med friske asparges og urtecreme |
Kr. 140,- |
LAKSECARPACCIO med basilikumscreme, parmesan og trøffelolie |
Kr. 140,- |
TATAR rørt med mandelpesto og trøffel samt estragonmayo |
Kr. 160,- |
JORDSKOKKESUPPE med kammusling og persillelolie |
Kr. 140,- |
TUNTATAR med soya, lime, chili, koriander og ingefærmayo |
Kr. 140,- |
OKKSECARPACCIO med basilikumscreme, parmesan og trøffelolie |
Kr. 160,- |
|
|
Hovedret |
|
HELSTEGT OKSEMØRBRAD med trøffel sauce |
Kr. 275,- |
HELSTEGT OKSEFILET med rødvins sauce |
Kr. 265,- |
KALVEMØRBRAD med morkel sauce |
Kr. 275,- |
HELSTEGT KALVETYKSTEG med citrontimian og rødvins sauce |
Kr. 255,- |
KULMULE med pastinakpure, mandelvinaigrette og løvstikke |
Kr. 245,- |
PURLØGSFARSERET UNGHANEBRYST med citrontimian sauce |
Kr. 245,- |
|
|
Dessert |
|
GATEAU MARCEL med bær og vaniljeis |
Kr. 95,- |
CHOKOLADEMOUSSE med friske bær, vaniljeis og nøddecrunch |
Kr. 95,- |
RABARBERTRIFLI med creme og knas |
Kr. 95,- |
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE med flødeskum og crunch |
Kr. 95,- |
|
|
Natmad |
|
ITALIENSKE, SPANSKE PØLSER OG PATÉ Med pesto, løg, cornichons, oliven og dijon. Serveres med to slags brød |
Kr. 135,- |
OSTEBORD Med 5 forskelige oste, druer, oliven, peberfrugt, løg og radisser, serveres med brød og kiks |
Kr. 135,- |
ASPARGESSUPPE Med friske asparges og baguette |
Kr. 125,- |
UDVALG AF KØDBYENS BEDSTE PØLSER På grillen i gårdhaven, med brød og traditionelt tilbehør - Servering senest kl. 23.30 |
Kr. 145,- |
|
|
Frokostanretninger |
|
FRUEN | Kr. 325,- |
1 servering: ÆG med håndpillede rejer og dildmayonnaise |
|
RØGET LAKS med rygeostcreme | |
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon | |
TOMAT med rygeost, rødløg og karse | |
2 servering: GAMMELDAGS ÆBLEKAGE knas - flødeskum -ribsgelé |
|
HERREN | Kr. 325,- |
Alt i én servering KARRYSILD med løg og æble |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade | |
KALVEMEDALJON med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte | |
HØNSESALAT med frisk asparges og sprødstegt bacon | |
GORGONZOLA med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder | |
DEN VOKSNE | Kr. 355,- |
1 servering: RØGET LAKS med rygeostcreme |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade | |
KALVEMEDALJON med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte | |
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon | |
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | |
2 servering: med creme, makroner og flødeskum |
|
|
|
Drikkevarer |
|
VELKOMSTDRINK Hvid cava med sødet grøn kvæde the |
Kr. 75,- |
KAFFE MED AVEC Filterkaffe samt Bailey eller cognac 3 cl. Pr. person |
Kr. 85,- |
DRIKKEPAKKE 1 Inkl. Velkomstdrink, husets vine (rød og hvid) samt fadøl og isvand ad libitum Drikkepakken serveres i 6 timer fra ankomst |
Kr. 495,- |
tilkøb af flere timer afregnes pr. påbegyndt time | Kr. 75,- |
DRIKKEPAKKE 2 inkl. Velkomstdrink, husets vine (rød og hvid) samt fadøl, og isvand ad libitum under hele middagen Drikkepakken serveres i 3 timer fra ankomst |
Kr. 325,- |
tilkøb af flere timer afregnes pr. påbegyndt time | Kr. 75,- |