Gå til hovedindhold
  1. Hjem
  2. Menuer
    1. Frokost
    2. Aften
    3. Juleanretning
    4. Øl og vin
    5. Månedens menu
  3. Selskaber
    1. Selskabsmenu
    2. Frokostselskab
    3. 3 retters menu - 6 timer
    4. Barnedåb
    5. Konfirmation
    6. Bryllup
    7. Konferencelokaler
    8. Mindehøjtidelighed
  4. Arrangement
    1. Mortens Aften
    2. Påskefrokost
    3. Dinner nights
  5. Om os
    1. Det siger vores gæster om os
    2. Oftest stillede spørgsmål
  6. Kontakt
  7. Køb gavekort

Aftenmenu

Book bord  Gå til forside

  • 3 retters menu

    SPRÆNGT ANDEBRYST
    med tyttebær, peberrods creme samt vanilie syltet pære og sprød grønkål
    Kr. 445,-
    PANDESTEGT TORSK
    med græskær, stegt rosenkål og rosmarin stegte kartofler samt brunet smørsauce med mandler og æbler
    CHOKOLADE MOUSSE
    med appelsin crumble og hvid chokolade
    MENUEN KAN IKKE ÆNDRES
  • Forret

    AVOCADO
    med pocheret æg, citron gel, saltrøgede mandler, syltede rødløg og asparges sauce
    Kr. 140,-
    HÅNDPILLEDE SKALDYR
    med thousand Island dressing, langtidsbagt tomat, hjertesalat 
    Kr. 140,-
    VINTER TATAR
    med syltede svampe, svampe mayo og tyttebær samt jordskokke chips
    Kr. 140,-
    GRÆSKER SUPPE
    med vinter krydderier samt creme fraice 
    Kr. 140,-
  • Hovedret

    RIB-EYE BEARNAISE
    ca. 300 gram lavagrillet okses rib-eye med tilhørende grønt, pommes frites og bearnaise

    Kr. 350,-

    DAGENS FANGST
    med sommergrønt, kartofler og brunet smørsauce med friske urter og kapers
    Kr. 245,-
    STJERNESKUD
    Friteret rødspættefilet, dampet rødspættefilet, håndpillede rejer, røget laks og dildmayonnaise 
    Kr. 225,-
    WIENERSCHNITZEL
    kalvefilet med ærter, stegte kartofler, skysauce og "dreng"
    Kr. 245,-
    ENGTOFTEGÅRD BURGER 
    lavagrillet oksekød med cheddarost, bacon, traditionelt grønt samt pommes frites og mayo (burgeren tilbydes også vegetarisk)
    Kr. 185,-
    STEAK TATAR
    klassisk rørt med cognac, cornichon, grov sennep, rå æggeblomme og friterede kapers, Serveres med fritter og estragonmayo 
    Kr. 245,-
  • Sødt

    GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
    med knas og flødeskum 
    Kr. 95,-
    RABARBERTRIFLI
    med makroner, creme og flødeskum
    Kr. 95,-
    GAMMELKNAS
    på ristet rugbrød med havtorn kompot og salte mandler
    Kr. 115,-
    HJEMMELAVET IS
    med bærkompot, og brændt hvid chokolade 
    Kr. 95,-
    GATEAU MARCEL 
    med bær kompot, sprød saltkaramel og passionsfrugt
    Kr. 105,-

    FYLDTE CHOKOLADER 

    5 stk. fra COCA Chokolader

    Kr. 65,-
  • Børnemenu (Under 12 år)

    KYLLINGE NUGGETS
    med pommes frites og mayo
    Kr. 125,-
    FISKEFILET
    med pommes frites og remoulade
    Kr. 125,-

    Børne dessert

    HJEMMELAVET IS
    med bærkompot og flødeskum
    Kr. 95,-

Åbningstider

Alle ugens dage
11 - 21.30

Selskaber / Større arrangementer
"Efter aftale"

Åbningstider i Julen

23 Dec: 11-17
24 Dec: Lukket.
25-26 Dec: 11-17 kun til juleanretning
31 Dec – 1 Jan: Lukket.


Køkkenet er åbent  alle dage 11 til 16 og 17 til 21.30
Køkkenet tager imod sidste bestilling kl. 20.30


Kontakt

Tlf: 61 63 24 94

E-mai: info@engtoftegard.dk

Engtoftegård
Vestre Gade 32,
2605 Brøndby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

1

+
Book bord
61 63 24 94
Copyright © 2025 - Engtoftegård, CVR 39413426 | Privatlivspolitik | Cookiepolitik