English evening menu

Forret

KRABBE 
Rørt med mayo, krydderurter og lime. serveres med mango og citrusperler
Kr. 125,-
KOLDRØGET LAKS
Tørsaltet efter gamle traditioner fra Esbjerg med creme double og urteolie serveres med stenovns brød
Kr. 125,-
SKAGEN
Håndpillede rejer rørt med krydderurter, grønne asparges, mayo og smørristet brød
Kr. 125,-
KLASSISK RØRT TATAR
Af okseinderlår, rørt med æggeblomme, dijon, løg, kapers og cognac. Med jordskokkechips og karse 
Kr. 135,-

Hovedret

 
BØF BEARNAISE
Lavagrillet Angus oksestriploin 250 gr. med dagens garniture og pommes frites
Kr. 275,-
RØRT TATAR
Klassisk tatar af okseinderlår, rørt med æggeblomme, dijon, løg, kapers og cognac. Serveres med karse og jordskokkechips samt pommes frites og estragonmayo

Kr. 205,-

STEGT KULMULE
Med kartoffel/jordskokkepure Lagret vinaigrette med smør, mandler og løvstikke
Kr. 235,-
WIENERSCHNITZEL
Af kalvefilet med stegte kartofler, ærter, hjemmelavet kraftig skysauce og "dreng"
Kr. 215,-
VEGETAR BURGER
Med rodfrugt bøf, cheddarost, klassisk grønt, pommes frites og mayo
Kr. 170,-
ENGTOFTEGÅRD BURGER
Lavagrillet burger med cheddarost, sprød bacon, klassisk grønt, pommes frites og mayo
Kr. 170,-

Børnemenu (Under 12 år)

KYLLINGE NUGGETS
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 89,-
FISKEFILET
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 99,-
KYLLINGE SPYD
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 89,-

Børne dessert

ENGTOFTEGÅRD IS
Serveres i portionsbæger med én slags is. flere varianter, spørg tjeneren
Kr. 40,-