English evening menu

Forret

KRABBE 
rørt med dildmayo og krydderurter, serveret med  mango og citrusperler
vi anbefaler: Riesling, Klipfel, Alsace (F)
Kr. 119,-
HVIDE ASPARGES
med håndpillede rejer og urtehollandaise
vi anbefaler: Gewurztraminer, Klipfel, Alsace (F)
Kr. 109,-
RØRT TATAR
af okseinderlår, rørt med trøffelolie og mandelpesto tilsmagt estragonmayo og crunch anrettet på bund af sprød ruccola
vi anbefaler: Bongani, Chardonnay, Sydafrika
Kr. 129,-
SKAGEN
Håndpillede rejer rørt med krydderurter, grønne asparges og mayo
vi anbefaler: Riesling, Klipfel, Alsace(F)
Kr. 109,-
KOLD RØGET LAKS
på bund af sprød salat og rygeostmayo, serveres med stenovnsbrød
vi anbefaler: Chardonnay Pays d'Oc
Kr. 119,-

Hovedret

 
BØF BEARNAISE
af oksefilet med grillede gøntsager, langtids-bagt tomat og pommes frites
vi anbefaler: Cool Woods Shiraz ( AUS)
Kr. 265,-
VEGETAR BURGER 
med kikærte/portobello bøf, cheddarost, tomat, agurk, salat, salatmayo og grillet peberfrugt
vi anbefaler: Pinot Grigio, Delle Venezie, Salvaterra (IT)

Kr. 170,-

LUKSUS STJERNESKUD
med dildmayonnaise, røget laks samt hvidvinsdampet og friteret rødspættefilet toppet med håndpillede rejer
vi anbefaler: Riesling, Klipfel, Alsace (F)
Kr. 205,-
WIENERSCHNITZEL
af kalvefilet med stegte kartofler, ærter, skysauce og dreng
vi anbefaler: Vino Legno, Rosso Del Veneto (IT)
Kr. 205,-
ENGTOFTEGÅRD BURGER
med cheddarost, sprød bacon tomat, løg og grønt pommes frites og salatmayonnaise
vi anbefaler: Cool Woods Shiraz (AUS)
Kr. 170,-

LYNSTEGT OKSE TATAR
med syltede rødløg, kapers, peberrod og cornichons og æggeblomme, serveres med pommes frites og estragonmayo

Kr. 215,-

Børnemenu (Under 12 år)

KYLLINGE NUGGETS
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 89,-
FISKEFILET
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 99,-
PANERET KYLLING
serveres med pommes frites og remoulade
Kr. 89,-

Børne dessert

ENGTOFTEGÅRD IS
flere varianter, spørg tjeneren
Kr. 40,-