Dansk restaurant med lækker mad og friske råvarer

​I udkanten af København finder du denne "perle" lige ved indgangen til Brøndbyskoven. Vi har 46 pladser i restauranten og 82 pladser i gårdhaven samt 48 pladser på terrassen mod skoven. Herudover har vi plads til større selskaber i vores lokale på 1 sal.

I frokosten serverer vi primært smørrebrød samt lune retter og efter klokken 17 serverer vi varmt og lækkert anrettet aftensmad. Vi er kendte for vores velsmagende mad og altid friske råvarer.

Vi sætter pris på det gode håndværk og (næsten) alt vores mad er hjemmelavet. Vi har yderst attraktive priser på vores vin og så serverer vi special øl på flaske fra det lokale bryggeri "Skands" samt fra "Krenkerup" 

Uanset om du kommer fra en gåtur i skoven eller om du kommer for at fejre fødselsdag, holde forretnings middag eller andet, så vil du blive modtaget af vores altid smilende og servicemindede tjenere.

Restauranten er forbeholdt spisende gæster, og på grund af vores forholdsvis sparsomme plads vil vi anbefale at du bestiller bord. 

Har du fået lyst til at besøge Restaurant Engtoftegård, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 61 63 24 94 for at bestille bord, eller skriv til vores e-mail: info@engtoftegard.dk.

Vi glæder os til at se byde dig velkommen!