Hold konfirmation hos Engtoftegård

Skal I holde konfirmation? Konfirmation er en af livets første store begivenheder, og derfor er det en helt særlig dag. 

Hos Engtoftegård vil vi gerne være med til at skabe en helt uforglemmelig dag for dig som konfirmand, samt for resten af gæsterne. Vi sørger for at skabe de perfekte rammer og sammensætte en velsmagende konfirmationsmenu. 

Mad til konfirmation lavet på lækre friske råvarer

Vi har sammensat et forslag til hvordan konfirmationsmenuen kan se ud, men vi er altid åbne overfor de ønsker og forslag I har. Har I ændringer, tilføjelser eller andre ideer, så kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne. 

Hos Engtoftegård er vores retter lavet i eget køkken, vores dygtige og uddannede kokke laver (stort set) alt maden selv fra bunden. Vi har en utrolig stor passion for at lave smagfulde retter, og derfor anvender vi altid lækre friske råvarer.

Kontakt os og hør mere

Lad os stå for skønne rammer og lækkert mad til konfirmationen 

Skal vi hjælpe med at skabe de perfekte rammer og levere en skøn middag til jeres konfirmation? Så I kan læne jer tilbage og koncentrere jer om konfirmanden, venner og familie, mens vi klarer resten. Så kontakt os allerede i dag og lad os tale om de forskellige muligheder.

Vi glæder os til at høre fra jer på telefon 61 63 24 94, mail info@engtoftegard.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. 

Praktiske informationer 

Engtoftegård er beliggende i skovkanten i Brøndby nær Rødovre og Hvidovre, blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. 

Vi opkræver et reservationsgebyr på kr. 5.000,- ved booking af lokalet på 1 sal og kr. 2500,- ved booking af lokalet i stueetagen. Beløbet modregnes i den endelige betaling af arrangementet, som senest forfalder ved festens afslutning.

Vi åbner også gerne vores restauranter til barnedåb, bryllupper, større og mindre selskaber, konferencer og andre anledninger.