Hold julefrokost i Restaurant Engtoftegårds hyggelige rammer

Skal I holde julefrokost? Så kan I læne jer tilbage og nyde en lækker julemenu i Engtoftegårds hyggelige rammer. 

Julen er hjerternes fest, og den tid på året, hvor mange samles for at for at nyde hinandens selskab omkring en skøn julemiddag. Hos Restaurant Engtoftegård åbner vi dørene og inviterer dig og dine gæster til at nyde en dejlig julestemning og lækker mad i vores restaurant i Brøndby. 

Få en klassisk julemiddag 

Vi glade for at præsentere vores julemenu, der serveres alle ugens dage fra fredag d. 3 november. Vores julefrokostmenu er skabt med omhu og består af traditionelle og lækre smagsoplevelser.

Menuen er sammensat af vores erfarne kokke, og byder på et udvalg af klassiske juleretter som bl.a. karrysild, æg og rejer, friteret rødspættefilet, røget laks, mørbradbøf og ribbenssteg og med risalamande til dessert. 

Lad os stå for hyggelige rammer og lækkert mad til jeres julefrokost 

Hold den næste julefrokost på Engtoftegård. Restauranten byder på en hyggelig beliggenhed i udkanten af København i Brøndby, med udsigt direkte ud til Brøndbyskoven. Vi sørger for det hele, så du blot skal læne dig tilbage og nyde en julemiddag i et godt selskab. 

Skal I holde en julefrokost med et større antal gæster, har vi et selskabslokale på 1. sal, hvor I kan få rummet helt for jer selv. Har du spørgsmål eller andet, er du også velkommen til at kontakte os for mere information.

Book den næste julefrokost på Restaurant Engtoftegård og lad os forkæle jer med en lækker klassisk dansk julemenu. Bestil dit bord allerede i dag på mail info@engtoftegard.dk eller på tlf. 61 63 24 94 #1

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hold den næste julefrokost hos Engtoftegård