Få en smuk mindehøjtidelighed efter begravelsen

Skal du tage afsked med en af dine kære, så kan vi hos Engtoftegård tilbyde at skabe rammerne for en smuk mindehøjtidelighed, efter begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for at du ikke behøver at tænke på det praktiske netop denne dag, hvor mange andre følelser skal have plads.

Mindehøjtidelighed på Restaurant Engtoftegård foregår i rolige omgivelser, tæt på en fantastisk skov og blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke.

Her kan I få den tid og plads, som I har brug for, til at samles efter begravelsen eller bisættelsen, for at finde ro og for at mindes den afdøde. 

Mad til mindehøjtideligheden 

Vi tilbyder forskellige anretninger i forbindelse med mindehøjtiden:

  • Luksusanretning eller lille frokostanretning
  • To pæne stykker smørrebrød, kaffe og kringle
  • Øl, vand og vin der afregnes efter forbrug

Hos Engtoftegård er vores mad lavet i eget køkken af vores dygtige uddannede kokke. Kokkene laver (næsten) alt maden selv, og anvender altid gode friske råvarer. 

Kontakt os og hør mere

Praktiske informationer

Restaurant Engtoftegård er beliggende i skovkanten i Brøndby nær Rødovre og Hvidovre, meget tæt på Brøndbyøster Kirke. 

Vores 1. Sal er velegnet til blandt andet en mindehøjtidelighed, hvor der er plads til ca. 60 gæster.
På de lune dage, har vi også mulighed for at afholde mindehøjtideligheder på vores terrasse, som vi kan lukke af til lejligheden.

Vi opkræver et reservationsgebyr på kr.  5.000,- ved booking af lokalet på 1 sal og kr. 2500,- ved booking af lokalet i stueetagen. Beløbet modregner vi i den endelige betaling af arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning.

Der kan betales med Dankort eller kontant.​ 

Hold mindehøjtidelighed på Restaurant Engtoftegård i Brøndby

Ønsker du at høre mere, har du nogle spørgsmål eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 63 24 94, mail info@engtoftegard.dk eller via vores kontaktformular. 

Hvis du har andre ønsker eller ideer til en mindehøjtidelighed i vores lokaler, så hører vi også gerne fra dig.