Hold din næste fest på Restaurant Engtoftegård i vores hyggelige selskabslokaler hvor der både er plads til små og store selskaber.
AFTEN SELSKAB
SELSKAB FOR STØRRE SELSKABER. 6 TIMER VARIGHED, SLUT SENEST KL. 24:00
(Kan forlænges til efter midnat, til 3.000,- pr. påbegyndt time) Minimum 18 personer.
Standardopdækning med servietter og simpel stilkblomst efter årstiden.
Valg 1
3-retters menu (forret, hovedret og dessert efter eget valg).
Kr. 500,- pr. person
Valg 2
1 glas velkomstbobler, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert efter eget valg) 0g 6 timers ad libitum af husets vine, Krenkerup fadøl, BWT-vand m/u brus og sodavand.
Kr. 1000,- pr. person
Valg 3
1 glas velkomstbobler og dertil røgede mandler. 3-retters menu (forret, hovedret og dessert efter eget valg) 0g 6 timers ad libitum af husets vine, Krenkerup fadøl, BWT-vand m/u brus og sodavand.
Kaffe/te ad libitum med blandede chokolader/karameller og 1 avec pr. person. Efter kaffen; fri bar i 3 slags spiritus, ”mix-selv” (bartenderen holder fri).
Kr. 1250,- pr. person
FORRETTER 140,-- Tallerken anrettet. |
|
Røgbagt laks med urtecreme, sprøde salater og citron. | |
Klassisk rørt tatar med cognac og flamberet løgpuré. | |
Oksecarpaccio med trøffel, rucola og parmesan. | |
Lynsteget tun med tangsalat, syltet ingefær og sesam. | |
Nordisk ceviche med citrus og krydderurter. | |
|
HOVEDRETTER 290,-- "Family-style" på fade og i skåle ved bordet |
|
Oksemørbrad med trøffelsauce, små ovnstegte kartofler og gemyse. | |
Kalvemørbrad med morkelsauce, små ovnstegte kartofler og gemyse. | |
Farseret unghanebryst med timiansauce, små ovnstegte kartofler og gemyse. | |
Sæsonens fisk med hvidvinssauce, små ovnstegte kartofler og gemyse. |
DESSERT 95,-- Tallerkenanrettet |
||
Gateau Marcel chokolade med bær og vanilje is. | ||
Rabarbertrifli med creme, sprøde makroner og flødeskum. | ||
Chokolademousse med nøddecrunch og bær. | ||
Gammeldags æblekage med knas og flødeskum. |
NATMAD 150,-- Buffet |
|
Det store oste/pølsebord - 5 oste og 5 pølser/patéer med syltesager, sennep og al behørig garniture. Serveres med 2 slags brød, fedt og smør. | |
Aspargessuppe med friske asparges og husets brød. | |
Italienske og spanske pølser, patéer, dertilhørende garniture, 2 slags brød, fedt og smør. | |
Kødbyens bedste pølser på grillen i gårdhaven med brød og traditionelt tilbehør. Servering senest kl. 23.30. |
MULIGHEDER FOR TILKØB TIL AFTENSELSKABER: |
|
Velkomst bobler | 75,- |
Snacks til velkomst (chips og røgede mandler) | 25,- |
Filterkaffe/te ad libitum | 40,- |
Avec til kaffen (Baileys, Cointreau, Husets cognac/calvados) 4 cl. | 65,- |
Blandede chokolader/karameller til kaffen | 35,- |
Natmad | 150,- |
Gebyr ved egen medbragt kage 45,- pr. person. (kun muligt ved bryllup eller barnedåb) | |
Forlængelse af arrangementet 3000,- pr. påbegyndt time. (Herudover 75,- pr. person for forlængelse af ad libitum drikkevarer pr. påbegyndt time) | |
Spiritus som tillæg til ad libitum drikkevare-pakke 100,- (3 slags spiritus, så I selv kan mixe drinks - bartenderen holder fri) | |
Bartenderen laver drinks til jer; 95,- pr. drink (Bartenderen holder ikke fri!) |