Hold jeres selskab på Restaurant Engtoftegård

Står du og mangler et selskabslokale til næste fest? Det kan være du skal holde stor fødselsdag, firmaarrangement, barnedåb, konfirmation, konference eller andet? Så åbner vi gerne Engtoftegård op for jer. 
Vi står klar med hyggelige rammer, samt hjemmelavet skøn dansk mad, lavet på friske lækre råvarer til jeres selskab.

Vi sørger for det hele 

Et typisk arrangement hos os, begynder med en velkomstdrink, hvorefter vi serverer en lækker tre retters menu (eller en frokostanretning) for dig og dine gæster. Herefter serveres kaffe og te samt natmad, hvis I ønsker det. Et arrangement varer typisk omkring seks timer, dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at vi også skal servere natmad.

Praktiske informationer om vores selskabslokaler

Når du skal holde et selskab hos os, kan du vælge mellem 2 størrelser af lokaler. Vores mindste lokale i restauranten kan rumme op til 32 personer, mens vores store lokale på 1. sal har plads til ca. 60 personer. 
Vores lokale på 1 sal kan også benyttes som konferencelokale

Restaurant Engtoftegård er beliggende i yderkanten af en stor skøn skov, blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. Beliggenheden er optimal for både bryllupsgæster, såvel som mindesammenkomster og alt derimellem. 

Skal I holde en begivenhed hos os, sørger vi for de bedste rammer i smukke omgivelser så I kan nyde dagen.

Book bord Kontakt os

Fest- og selskabslokaler til små og store selskaber 

Vi tilbyder at stå for jeres fest, uanset anledning. Nogle af de selskaber vi har i restauranten er følgende:

Pris på at leje Engtoftegård til jeres næste selskab

Prisen på holde selskab på Engtoftegård afhænger bl.a. af hvor mange I bliver, hvilken menu I ønsker og hvad der ellers aftales. Ønsker I at høre mere om priser eller at tage en snak om mulighederne, så kontakt os uforpligtende.

Ved booking af et af vores selskabslokaler opkræver vi et reservationsgebyr på 5.000,- for det store lokale og et reservationsgebyr på 2.500,- for det lille lokale. Dette beløb modregnes i den endelige betaling af arrangementet, som senest forfalder ved festens afslutning. Der kan betales med Dankort eller kontant.

Har du spørgsmål omkring afholdelse af et arrangement hos Engtoftegård så kontakt os på telefonnummeret 61 63 24 94 eller på mail info@engtoftegard.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.