Hold barnedåb i eventyrlige omgivelser på Restaurant Engtoftegård

Barnedåb, navngivning eller dåbsfest er en særlig begivenhed - et nyt familiemedlem er kommet til, og det er der god grund til at fejre. 

Hos Engtoftegård vil vi gerne være med til at gøre jeres dag til noget helt specielt. Vi hjælper med at danne de perfekte rammer, samt skabe en lækker menu til jeres barnedåb eller navngivning. 

Vores restaurant er beliggende i Brøndby lige i skovkanten, og er derfor det rette sted hvis du ønsker at holde barnedåb i hyggelige og eventyrlige rammer. Vi har både restauranten der kan lukkes af for jer, et selskabslokale samt en skøn gårdhave og terrasse, der kan benyttes når vejret tillader det. 

Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre jeres dag uforglemmelig. 

Velsmagende mad til til barnedåben

Vi har sammensat en menu til barnedåb, men er altid åbne overfor de ønsker og forslag I har. Ønsker I en anden menu, har I tilføjelser eller ændringer til barnedåbsmenuen, så ring eller skriv ind og lad os tage en snak om mulighederne. 

Hos Engtoftegård er vores retter lavet i eget køkken, vores dygtige og uddannede kokke laver (stort set) alt maden selv fra bunden. Vi har en utrolig stor passion for at lave velsmagende retter af gode, friske råvarer.

Læn jer tilbage og lad os stå for skønne lokaler og god mad til barnedåben

Skal vi hjælpe med at skabe de perfekte rammer og levere en skøn middag til jeres barnedåb? Vi klarer det hele, så I kan læne jer tilbage og koncentrere jer om festens hovedperson samt venner og familie.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere, og lad os tage en snak om de ønsker I har til jeres barnedåb. Vi glæder os til at høre fra jer på telefon 61 63 24 94, mail info@engtoftegard.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. 

Praktiske informationer 

Restaurant Engtoftegård er beliggende i skovkanten i Brøndby nær Rødovre og Hvidovre, blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. 

Vi opkræver et reservationsgebyr på kr.  5.000,- ved booking af lokalet på 1 sal og kr. 2500,- ved booking af lokalet i stueetagen. Beløbet modregnes i den endelige betaling af arrangementet, som senest forfalder ved festens afslutning.

Vi åbner også gerne vores restauranter til konfirmationer, bryllupper, større og mindre selskaber, konferencer og andre anledninger. 

Lad os give jer en uforglemmelig dag