Skal I holde bryllup?

Et bryllup er et af livets store fester og en helt speciel dag, hvor det er vigtigt at alt kører som planlagt. 

Hos Engtoftegård vil vi gerne være med til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi hjælper med at danne de perfekte rammer, samt skabe en lækker og smagfuld bryllupsmenu, der passer perfekt til jer. 
Vi har utrolig dygtige og kompetente kokke og tjenere, der har stor erfaring med at afholde bryllupper og andre større og selskaber - og vi vil med glæde også gerne være med til, at gøre jeres dag eventyrlig. 

Romantiske omgivelser til jeres bryllup

Vores restaurant er beliggende i Brøndby lige ved skoven, og er derfor det rette sted hvis du ønsker at holde bryllup i hyggelige og eventyrlige rammer. Vi har både restauranten der kan lukkes af for jer, et selskabslokale samt en skøn gårdhave og terrasse, der kan benyttes når vejret tillader det. 

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre jeres dag uforglemmelig. 

Mad til bryllup lavet af friske lækre råvarer

Vi har sammensat et forslag til hvordan bryllupsmenuen kan se ud, men vi er altid åbne overfor jeres tanker og ønsker. Har I ændringer, tilføjelser eller andre ideer, så kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne. 

Hos Engtoftegård er vores retter lavet i eget køkken, vores dygtige og uddannede kokke laver (stort set) alt maden selv fra bunden. Vi har en utrolig stor passion for at lave smagfulde retter, og derfor anvender vi altid gode og friske råvarer.

Hold et eventyrligt bryllup på Restaurant Engtoftegård

Skal vi hjælpe med at skabe de perfekte rammer og levere en udsøgt middag til jeres bryllup? Vi sørger for mad, drikke, hyggelige lokaler og fuld forplejning, så I kan læne jer tilbage og nyde dagen med hinanden samt med jeres kære.

Vi glæder os til at høre fra jer på telefon 61 63 24 94, mail info@engtoftegard.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. 

Praktiske informationer 

Engtoftegård er beliggende i skovkanten i Brøndby nær Rødovre og Hvidovre, blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. Vi har de perfekte omgivelser til at holde bryllup, men også til at få taget smukke og eventyrlige bryllupsbilleder.

Vi opkræver et reservationsgebyr på kr. 5.000,- ved booking af lokalet på 1 sal og kr. 2500,- ved booking af lokalet i stueetagen. Beløbet modregnes i den endelige betaling af arrangementet, som senest forfalder ved festens afslutning.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde