Frokostrestaurant med frokost lavet på lækre friske råvarer 

Hos Engtoftegård er vores mad på menuen lavet i eget køkken af vores uddannede kokke. Kokkene laver (næsten) alt maden selv, og anvender altid gode friske råvarer til retterne. 
Vores menu byder på dansk frokost til priser, de fleste kan være med på. 

Spis frokost i hyggelige og smukke omgivelser 

Engtoftegård Restaurant og Gårdhave ligger ved indgangen til Brøndbyskoven i Brøndby mellem Hvidovre og Rødovre. De hyggelige og idylliske omgivelser gør restauranten til et oplagt sted at nyde en skøn frokost, eller at holde et større selskab såsom konfirmation, barnedåb, bryllup eller til konferencer, møder og lignende.

I månederne hvor vejret tillader det, har du også mulighed for at nyde en frokost i vores hyggelige gårdhave eller på terrassen, der vender mod skoven. 

Hvis I er minimum 8 personer, der skal nyde en frokost sammen, så har I også mulighed for at nyde en af vores frokostanretninger. 

Ring i dag og reserver bord i vores frokostrestaurant 

Du kan vælge at booke bord online her, men du er også velkommen til at gøre det ved at ringe 61 63 24 94. Har du spørgsmål eller brug for at vide mere om vores frokostmenu, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe, men du kan også sende en mail til info@engtoftegard.dk eller udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Book bord   Kontakt os