Vi er beliggende lige i skovkanten blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke og beliggenheden er optimal for både bryllups gæster såvel som mindesammenkomster og alt derimellem. Vi sørger for de bedste rammer i smukke omgivelser så du trygt kan slappe af og nyde din dag.

Vi tilbyder en bordopsætning som passer til lejligheden og antal gæster. Vores selskabslokale på 1 sal kan rumme op til 60 personer og lokalet i restauranten kan rumme op til 36 personer.

Et typisk arrangement hos os, begynder med en velkomstdrik, og herefter serverer vi en lækker tre retters menu (eller en frokostanretning) for dig og dine gæster. Herefter serveres kaffe og te, samt natmad hvis du ønsker det.

Et arrangement varer typisk omkring seks timer, dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at vi også skal servere natmad.

Vi opkræver et reservationsgebyr på kr.  5.000,- ved booking af lokalet på 1 sal og kr. 2500,- ved booking af lokalet i stueetagen. Beløbet modregner vi i en den endelige betaling af arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning.

Der kan betales med Dankort eller kontant.​ 

Se vores selskabsmenu her!