SKAL FORUDBESTILLES
Serveres fra kl. 17 til 20

Søndag uge 4 & 5
Søndag den 29/1 & 5/2

Bestil bord her

Hovedret
Helstegt Angus oksestriploin med bagekartoffel og pommes frites, bearnaisesauce og hvidløgssmør.

Tilbehør: Broccolisalat med honning/sennepsdressing, æble, rød peber og vaniljesyltede valnødder. Spidskålssalat med blomkål og agurk vendt i mormordressing, toppet med tranebær og saltmandel.

Dessert
Rabarbertrifli med makroner, creme og knas


PR. PERSON 325,-

Menuen kan ikke ændres.
Dog kan der bestilles fra vores sædvanlige menukort denne dag.

Bestil dit bord på mail info@engtoftegard.dk eller på tlf. 61 63 24 94 #1

Bestil bord her

 

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.