Mangler du selskabslokaler i smukke omgivelser, så er Engtoftegård Restaurant og Gårdhave et besøg værd. Vi er beliggende lige i skovkanten blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. Vores selskabslokaler er optimale til både dåb og bryllup såvel som en sidste og smuk afsked ved en mindesammenkomst. Men også mange andre begivenheder i livet. 
Når du booker et af vores selskabslokaler, sørger vi for de bedste rammer i smukke omgivelser - så kan du trygt slappe af og nyde din dag sammen med dine gæster. Vi tilbyder naturligvis bordopsætning og borddækning, som passer til lejligheden og antallet af gæster. 

Selskabslokaler til små og store selskaber

Når du skal holde et selvskab hos os, kan du vælge mellem 2 størrelser af lokaler. Vores mindste lokale i restauranten kan rumme op til 32 personer, mens vores store lokale på 1. sal har plads til ca. 60 personer. 
Ved booking af et af vores selskabslokaler opkræver vi et reservationsgebyr på 5.000,- for det store lokale og et reservationsgebyr på 2.500,- for det lille lokale. Dette beløb modregnes i den endelige betaling af arrangementet, som senest forfalder ved festens afslutning. Der kan betales med Dankort eller kontant.
Vores lokale på 1 sal kan også benyttes som konferencelokale

Et arrangement i vores selskabslokaler

Vælger du at holde et arrangement i et af vores selskabslokaler, tilbyder vi oftest at arrangementet forløber således: 
Det starter med en velkomstdrink til alle gæster. Herefter serverer vi en lækker tre retters selskabsmenu (eller en frokostanretning) for dig og dine gæster. Senere serveres der kaffe og te og til slut natmad, hvis du ønsker det.
Et arrangement varer typisk fra tre til ca. seks timer. Vi tillægger dog gerne ekstra timer imod betaling hvis du ønsker det. 

Pris på vores selskabslokaler

Har du spørgsmål omkring afholdelse af arrangement i et af vores selskabslokaler eller vil du vide mere om vores priser, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan kontaktes på telefon +45 61 63 24 94 eller på mail info@engtoftegard.dk Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.