Har du brug for et konferencelokale, der byder på det meste i Brøndby, nær Hvidovre og Rødovre, så læs med her.
Hos Engtoftegård Restaurant og Gårdhave byder vores 1. sal på et nyrenoveret lokale, der med fordel kan benyttes som konferencelokale for op til 30 personer. Lokalet er renoveret med respekt for husets æstetik, men der er samtidig også mulighed for at bruge whiteboard, flipover tavle samt projektor.
Hvis vejret tillader det, kan I også benytte jer af vores hyggelige terrasse og vores dejlige gårdhave. Samtidig byder Brøndbyskoven også på muligheder, da skoven ligger lige op ad restauranten. 


Konferencelokale med forplejning

Når I lejer vores konferencelokale, vil I have et kompetent hold af kokke og tjenere, som står for afvikling af møder og konferencer.

Vi tilbyder forplejning gennem hele dagen fra tidlig morgenmad til sen aftensmad. I får 1. salen for jer selv og vi hjælper med at skræddersy jeres møde eller konference efter jeres ønsker og behov.  
Ved reservering af vores konferencelokale kan I med fordel tilkøbe vores mødepakke.
Mødepakken koster 695 kr. ekskl. moms ved min. 10 personer og mødepakken indeholder følgende:
●    Kl. 8.00: Morgenmad med brød, pålæg, ost og marmelade samt kaffe te og juice.
●    Kl. 12.00: Frokostanretning med sild, hønsesalat, rødspættefilet, mørbradbøf, ribbensteg og ost. – Det er naturligvis muligt at vælge anden frokostmenu efter aftale. 
●    Kl. 14.00: Kaffe, te og dagens kage
●    Der vil desuden blive serveret frisk skåret frugt samt isvand.

* Øl, sodavand og øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug


Brug for at vide mere om vores konferencelokale?

Har du spørgsmål eller brug for at vide mere omkring vores konferencelokale, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 61 63 24 94 eller på mail info@engtoftegard.dk Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.