Fruen (2 serveringer)

Kr. 325,-
1 servering:
ÆG
med håndpillede rejer og dildmayonnaise
 
RØGET LAKS
med rygeostcreme
 
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
 
TOMAT
med rygeost, rødløg og karse
 
2 servering:
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 
knas - flødeskum -ribsgelé 
 

Herren (1 servering)

Kr. 325,-

Alt i én servering:
KARRYSILD
med løg og æble
 
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
 
KALVEMEDALJON
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte 
 
HØNSESALAT
med frisk asparges og sprødstegt bacon
 
GORGONZOLA
med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder
 

Den voksne (2 serveringer)

Kr. 355,-
1 servering:
RØGET LAKS
med rygeostcreme
 
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
 
KALVEMEDALJON 
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte
 
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
 
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
 
2 servering:
RABARBERTRIFLI
med creme, makroner og flødeskum
 

Luksus (1 servering) 

Kr. 315,-
Alt i én servering:
KARRYSILD
med løg og æble
 
RØGET LAKS 
med rygeostmayo
 
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
 
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
 
MØRBRADBØF
med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat
 
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
 

Den Danske (3 serveringer) 

Kr. 495,-
1 servering:
3 SLAGSSILD
med traditionel tilbehør
 
ÆG
med håndpillede rejer og dildmayonnaise
 
RØGET LAKS
med røræg og purløg
 
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
 
2 servering:
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
 
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
 
KALVEMEDALJON
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte
 
3 servering:
2 SLAGS OSTE
Køkkenets udvalg af oste med tilbehør
 
RABARBERTRIFLI
med makroner, creme og flødeskum
 

Til alle anretninger serveres friskbagt rugbrød samt lyst stenovnsbrød

Anretning til minimum 8 personer kan bestilles alle ugens dage i tidsrummet 11 til 16

Det er en forudsætning at alle i selskabet spiser samme menu (børn under 12 år undtaget)

Menuen skal være forudbestilt