Fruen |
Kr. 295,- |
ÆG med håndpillede rejer og dildmayonnaise |
|
RØGET LAKS med rygeostcreme |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
TOMAT med rygeost, rødløg og karse |
|
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE med knas, flødeskum og ribsgelé |
|
|
|
Herren |
Kr. 295,- |
KARRYSILD med løg og æble |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
ROASTBEEF AF INDERLÅR med peberrod, surt, ristet løg og remoulade |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og sprødstegt bacon |
|
GORGONZOLA med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder |
|
|
|
Den voksne |
Kr. 335,- |
RØGET LAKS med rygeostcreme |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
ROASTBEEF AF INDERLÅR med peberrod, surt, ristet løg og remoulade |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
RABARBERTRIFLI med creme, makroner og flødeskum |
|
|
|
Luksus |
Kr. 299,- |
KARRYSILD med løg og æble |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
MØRBRADBØF med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
RØGET LAKS med rygeostmayo |
|
|
|
Den lille |
Kr. 199,- |
KARRYSILD med løg og æble |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
ÆG med håndpillede rejer og mayo |
|
|
Til alle anretninger serveres friskbagt rugbrød samt lyst stenovnsbrød
Anretning til minimum 8 personer kan bestilles alle ugens dage i tidsrummet 11 til 16
Det er en forudsætning at alle i selskabet spiser samme menu (børn under 12 år undtaget)
Menuen skal være forudbestilt