Fruen (2 serveringer)

Kr. 325,-
1 servering:
ÆG
med håndpillede rejer og dildmayonnaise
RØGET LAKS
med rygeostcreme
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
TOMAT
med rygeost, rødløg og karse
2 servering:
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 
knas - flødeskum -ribsgelé 

Herren (1 servering)

Kr. 325,-

Alt i én servering:
KARRYSILD
med løg og æble
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
KALVEMEDALJON
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte 
HØNSESALAT
med frisk asparges og sprødstegt bacon
GORGONZOLA
med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder

Den voksne (2 serveringer)

Kr. 355,-
1 servering:
RØGET LAKS
med rygeostcreme
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
KALVEMEDALJON 
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
2 servering:
RABARBERTRIFLI
med creme, makroner og flødeskum

Luksus (1 servering) 

Kr. 315,-
Alt i én servering:
KARRYSILD
med løg og æble
RØGET LAKS 
med rygeostmayo
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
MØRBRADBØF
med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Den Danske (3 serveringer) 

Kr. 495,-
1 servering:
3 SLAGSSILD
med traditionel tilbehør
ÆG
med håndpillede rejer og dildmayonnaise
RØGET LAKS
med røræg og purløg
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
med hjemmerørt remoulade
2 servering:
HØNSESALAT
med frisk asparges og bacon
RIBBENSTEG
med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
KALVEMEDALJON
med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte
3 servering:
2 SLAGS OSTE
Køkkenets udvalg af oste med tilbehør
RABARBERTRIFLI
med makroner, creme og flødeskum

Til alle anretninger serveres friskbagt rugbrød samt lyst stenovnsbrød

Anretning til minimum 8 personer kan bestilles alle ugens dage i tidsrummet 11 til 16

Det er en forudsætning at alle i selskabet spiser samme menu (børn under 12 år undtaget)

Menuen skal være forudbestilt