Fruen (2 serveringer) |
Kr. 325,- |
1 servering: ÆG med håndpillede rejer og dildmayonnaise |
|
RØGET LAKS med rygeostcreme |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
TOMAT med rygeost, rødløg og karse |
|
2 servering: GAMMELDAGS ÆBLEKAGE knas - flødeskum -ribsgelé |
|
|
|
Herren (1 servering) |
Kr. 325,- |
Alt i én servering: KARRYSILD med løg og æble |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
KALVEMEDALJON med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og sprødstegt bacon |
|
GORGONZOLA med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder |
|
|
|
Den voksne (2 serveringer) |
Kr. 355,- |
1 servering: RØGET LAKS med rygeostcreme |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
KALVEMEDALJON med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
2 servering: RABARBERTRIFLI med creme, makroner og flødeskum |
|
|
|
Luksus (1 servering) |
Kr. 315,- |
Alt i én servering: KARRYSILD med løg og æble |
|
RØGET LAKS med rygeostmayo |
|
HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
MØRBRADBØF med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
|
|
Den Danske (3 serveringer) |
Kr. 495,- |
1 servering: 3 SLAGSSILD med traditionel tilbehør |
|
ÆG med håndpillede rejer og dildmayonnaise |
|
RØGET LAKS med røræg og purløg |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade |
|
2 servering: HØNSESALAT med frisk asparges og bacon |
|
RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
|
KALVEMEDALJON med estragonmayo, løgkompot og syltede bøgehatte |
|
3 servering: 2 SLAGS OSTE Køkkenets udvalg af oste med tilbehør |
|
RABARBERTRIFLI med makroner, creme og flødeskum |
Til alle anretninger serveres friskbagt rugbrød samt lyst stenovnsbrød
Anretning til minimum 8 personer kan bestilles alle ugens dage i tidsrummet 11 til 16
Det er en forudsætning at alle i selskabet spiser samme menu (børn under 12 år undtaget)
Menuen skal være forudbestilt