4 RETTERS MENU
Serveres fra kl. 17 til 21
Uge 41/42
Fredag den 14/10 til og med lørdag den 21/10
Appetizer
jomfruhummerbisque med skum
Forret
Nordisk Ceviche af laks med citrus og sprød grønkål
Brødkurv med hjemmebagt brød og pisket urtesmør
Hovedret
Braiseret kalvespidsbryst på bund af grov mos med bagt græskar og vesterhavsost samt rødvinsglace
Dessert
Rådhuspandekager med vaniljecreme, abrikos og mandler
PR. PERSON 375,-
Inkl. Vinmenu 675,- (4 glas)
Oplys venligst ved bestilling om i ønsker vinmenuen også
Menuen kan ikke ændres, men kan tilpasses til vegetarer.
Bestil dit bord på mail info@engtoftegard.dk eller på tlf. 61 63 24 94 #1
Hold dig opdateret om aktuelle og kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.