4 RETTERS MENU
Serveres fra kl. 17 til 21

Uge 41/42
Fredag den 14/10 til og med lørdag den 21/10 

Bestil bord her

Appetizer
jomfruhummerbisque med skum
 

Forret
Nordisk Ceviche af laks med citrus og sprød  grønkål 
Brødkurv med hjemmebagt brød og pisket urtesmør 

Hovedret
Braiseret kalvespidsbryst på bund af grov mos med bagt græskar og vesterhavsost samt rødvinsglace  

Dessert
Rådhuspandekager med vaniljecreme, abrikos og mandler
 


PR. PERSON 375,-
Inkl. Vinmenu 675,- 
(4 glas)

Oplys venligst ved bestilling om i ønsker vinmenuen også 

Menuen kan ikke ændres, men kan tilpasses til vegetarer.

Bestil dit bord på mail info@engtoftegard.dk eller på tlf. 61 63 24 94 #1

Bestil bord her

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vin